Fotokniha Saal digital

09.05.2016 13:25

Před časem jsem při svém brouzdání po internutu narazila na webové stránky Saal digital, zabývající se výrobou fotoproduktů. V rámci jejich propagační akce jsem si nechala vytvořit fotoknihu. Rozhodla jsem se pro vytvoření "svého portfolia", tudíž vznikla knížka plná šperků.Podmínkou pro vytvoření knihy v hodnotě 1200Kč bylo pouze sepsání recenze, tak tady je. Vezmu to úplně od začátku. 

Fotoknihu si uživatel vytváří v programu, který je ke stažení na webových stránkách. Program je nainstalován a prování uživatele tvorbou fotoknihy. Program je kompletně v češtine a je krásně a jasně přehledný i pro méně zkušeného uživatele. Nabízí široké spetrum možností, jaké vybrat desky, jak rozmístit fotografie na jednotlivých stránkách a případně k nim doplnit vhodný text.

Po vyvtoření knihy je knižka zaplacena (paypal nebo karou) a odeslána ke zpracování. Teď již nezbývá než čekat a těšit na konečný výsledek. Samotné vytvoření a dodání knížky pak trvalo cca týden. 

Chvíle čekání se vyplatila a dorazila krásná kniha. Zabalení v pevné obálce a chráněná proti poničení. Již při prvním pohledu je vidět, že kvalita knihy se s českými výrobci nedá srovnávat. Desky jsou krásně pevné a vazba kvalitní. Samotné stránky jsou připomínají spíše tvrdší čtvrtku než obyčejný papír. A i tisk stojí za zmínění. Fotky jsou vytištěny velmi kvalitním tiskem a vynikne na nich i sebemenší detail. 

Tímto bych ráda poděkovala společnosti za možnost knižku si vyzkoušet a těším se na další knížku, kterou si nechám u Saal digital zhotovit. 

—————

Zpět